torsdag 26 juni 2014

Hamburgare

 
Vad: Hamburgare blir man ju väldigt sugen på ibland, men vanliga bröd innehåller förstås gluten.
Varför: När man får chansen bör man därför förstås skaffa gluten- och laktosfria bröd och göra sina egna hamburgare hemma.
Äta till: Bröd och grönsaker. Stekt potatis är ju ett gott alternativ annars.

Ingredienser:
Köttfärs
Sallad
Tomat
Ost om man vill ha det
Ketchup
Senap
Gluten- och laktosfria hamburgerbröd

Gör såhär:
1.Sätt på ugnen på 200 grader.
2. Medan ugnen blir varm: forma hamburgare av köttfärsen
3. Lägg in de frysta bröden i ugnen (ca 10 min)
4. Lägg i hamburgarna i het panna och salta och peppra
5. Skär upp tomat och sallad
6. Vänd köttet i pannan och lägg ev på en ostskiva
7. Tag ut bröden ur ugnen, dela dem, lägg på hamburgare, grönsaker, ketchup och senap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar