onsdag 25 juni 2014

Rödspätta med hovmästarsås

 
Vad: Rödspätta. En riktigt god fisk, färsk eller fryst.
Varför: Det är gott, går fort att göra och innehåller inga FODMAPs.
Äta till: Kokt eller stekt potatis, hovmästarsås och grönsaker.
 
Ingredienser:
Rödspättafiléer
Potatis
Senap
Rapsolja
Vinäger
Socker
Senap
Ev dill

Gör såhär:
1. Sätt på potatis om du vill ha det till.
2. Blanda lika mycket senap och socker i ett glas. Blanda ner några droppar vinäger. Häll på lika mycket olja som du har senap i glaset. Rör ihop. Om du vill kan du klippa ner dill eller blanda ner torkad sådan. Det ser gott och fint ut.
3. Stek fiskfiléerna direkt eller vänd dem först i ägg och glutenfritt mjöl eller glutenfritt ströbröd om du tycker det är gott.
4. Servera med sallad. (På bilden babyspenat och tomat)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar